shutterstock-1845966163

In 2020 zijn de kwetsbaarheden van de economie voor industrie, handel en alle toeleveranciers zichtbaar geworden. Grenzen die we vergeten waren, handelsverdragen die opnieuw gesloten moesten worden en stijgende energie- en transportkosten. Hierdoor is internationaal ondernemen in een ander licht komen te staan. De Gemeente Breda pakt deze ontwikkeling aan om bedrijven de kans te geven om te verkennen wat dit voor hen betekent. 

In een expertsessie kijken we, samen met de Gemeente Breda, aan de hand van diverse best practices hoe ondernemers het business proces hebben weten te kantelen: door delen van de inkoop en/of productie dichter bij huis te organiseren en te vernieuwen. Ook krijgen ondernemers de gelegenheid hun eigen business case aan de hand van zo’n 80 indicatoren door te rekenen. Misschien wel aanleiding om het ook anders te gaan doen.

De expertsessie "Innovatie en reshoring, wat kunnen we ermee" vindt plaats op donderdag 25 maart 2021 van 16.00-18.00 uur. Meer weten of aanmelden? Neem contact op met Marcelle den Hooglander via mapa.den.hooglander@breda.nl.

Heeft u ook interesse in een expertsessie? Stuur dan een mail naar info@re-shoring.nl en wij nemen contact met u op.