srndpty-logo

Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg roepen maandelijks een Tilburgs bedrijf uit tot Bedrijf van de Maand. Deze bedrijven zijn ambassadeurs voor Tilburg als ondernemersstad. Bedrijf van de maand december 2017 is SRNDPTY. Ze slepen de prijs in de wacht vanwege samenwerkingen in de stad met ateliers, ontwerpers en studenten. Een mooie werkgever die de stad ook nog eens promoot omdat alle foto's van de collecties in Tilburg worden gemaakt.

Wethouder Erik de Ridder reikte de prijs uit tijdens een bezoek aan SRNDPTY op 20 december. Erik de Ridder: “SRNDPTY is een voorbeeld voor andere bedrijven als het gaat om het terughalen van productie uit het buitenland. Door samenwerking met voornamelijk lokale ateliers bevordert en stimuleert SRNDPTY de kennis-, creatieve en ambachtseconomie in Tilburg. Met maandelijks nieuwe collecties en 200 verkooppunten is het een prachtig bedrijf waar we als stad echt trots op mogen zijn.”

Het is mooi om te zien hoe Jolanda en Miriam de productie van SRNDPTY binnen Tilburg houden. Zij laten zien dat kwaliteit belangrijker is dan massa en zorgen er ook nog eens voor dat Tilburg gepromoot wordt. Wij wensen hen hiermee alle succes, proficiat SRNDPTY!

Meer weten over SRNDPTY? Bekijk hier de business case, bezoek de website of bekijk hier een filmpje.